پنج‌شنبه, 24 مهر 1404
 
  • ساعت : ۰۵:۳۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۶/۱۸ 
  • تعداد بازدید : 50
  • کد خبر : ۲۳۲۰۷۴
تولید شیره انگور با روش جدید درخراسان رضوی
شادی بصیری،محقق و عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با استفاده از کربنات کلسیم خالص و خوراکی، شیره انگور تولید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی،شادی بصیری گفت:درحال حاضر در شهرستان ها و روستاها برای تهیه شیره انگور از خاک مخصوص شیره به صورت سنتی استفاده می شود که از طبیعت تهیه می شود،متاسفانه این خاک فاقد مجوزهای بهداشتی است و مکان خاصی برای عرضه و فروش آن برای مصرف کنندگان وجود ندارد.

وی افزود:مقدار و نحوه مصرف این خاک و روش کاربردی آن در هر منطقه متفاوت است و در این زمینه دستورالعمل واحد موجود نیست،احتمال آلودگی خاک به انواع ترکیبات صنعتی، مواد شیمیایی کشاورزی و پساب‌ کارخانجات، فضولات حیوانی و فلزات سنگین وجود دارد.

وی تصریح کرد:نتایج پژوهش های انجام شده در این زمینه نشان داد که کربنات کلسیم با گرید خوراکی میتواند جایگزین خاک شیره شود،میزان مصرف این ترکیب نسبت به خاک شیره بسیار کمتر و زمان فرآوری و تولید محصول کوتاه تر است.

dd470bed-194e-40aa-9e7e-18c361c7413b.jpeg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی خراسان رضوی

    6.1.15.0
    V6.1.15.0